Expertise

Expertise

Databank leerkrachten, directies onderwijs | Marketing voor kinderen, jeugd, scholen | Marktstudie kids marketing | Educatieve campagnes uitwerken | Start hier >>

Ondernemers voor het Onderwijs

Het onderwijs en de bedrijfswereld zijn van nature communicerende vaten. Het onderwijs leidt mensen op tot specialisten in hun vak. De ondernemerswereld stelt hen tewerk en rekent op hun kennis en expertise om succesvol te groeien of hun ambitie(s) te realiseren. Beiden dragen een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ondernemers voor het Onderwijs biedt de mogelijkheid om die ook effectief te delen en optimaal op elkaar af te stemmen. 

 

OvhO: de link tussen ondernemers en onderwijs

Ondernemers voor het Onderwijs is een communicatieplatform waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Als ondernemer krijgt u de kans om daadwerkelijk en resultaatgericht met onze scholen samen te werken in lijn met uw eigen doelstellingen. Als schoolgemeenschap vindt u de steun en de omkadering om u sterker te profileren, u beter te structureren en uw projecten en leerlingen dichter bij de businessrealiteit te brengen.

 

OvhO: de partner voor ondernemers en onderwijs

Ondernemers voor het Onderwijs is het initiatief van een team communicatie-experten die al meer dan 25 jaar actief zijn als ‘matchmakers’ tussen de ondernemers- en de onderwijswereld. Wij hebben de expertise, de ervaring, het inzicht en een uitgebreide databank van schooldirecties, leerkrachten en omkaderingsteams die rechtstreeks toegang bieden naar het onderwijs. OVHO anderzijds staat met beide voeten in de ondernemerswereld en hebben we sterke businesscontacten.

 

OvhO: Het communicatieplatform voor bedrijven en onderwijs

Om uw schoolcampagnes in de breedste zin van het woord te ondersteunen, biedt OVHO ook enkele communicatieplatformen aan die u meteen in contact brengt met onderwijzers, directieleden en ouders. De blog van Meester Peter en onze samenwerking met gimme zijn hiervan een mooi voorbeeld. Gimme is het communicatie- en app-platform dat in 2017 door meer dan 1.000 basisscholen gebruikt wordt om de meer dan 350.000 ouders van hun leerlingen op de hoogte te houden. Het traditionele papieren briefje is passé en vervangen door een digitaal prikbord waarmee de ouder de gezinsagenda plant. Meer informatie vindt u op hun website: adverteren.gimme.eu.

 

OvhO: van advies tot projectmanagement

Ondernemers voor het Onderwijs staat open voor vragen van scholen, leerkrachten, bedrijven en marketingbureaus. Wij komen met plezier uw case pitchen, advies geven en een marktstudie uitvoeren over de haalbaarheid van uw project. Wenst u een stapje verder te gaan? Prima! OvhO zet alle radars in gang om lespakketten uit te werken, incentives en events, uw promo en campagne op poten te zetten, planning en budget te bewaken en te ondersteunen met projectmanagement.

 

De weg naar een succesvolle campagne start hier.
Neem vrijblijvend contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x