Over OVHO

Over OVHO

Peter De Voght, leraar, ondernemer en marketeer! | Kids & education marketing | Reclame campagne voor kinderen | marketing communicatie voor kinderen | Didactische campagne

Ondernemers voor het Onderwijs

De stuwende kracht achter Ondernemers voor het Onderwijs is Peter de Voght, een gedreven leerkracht, een ervaren marketeer en een positief realistische ondernemer. Peter combineert deze 3 werelden moeiteloos in 1 verhaal en dat heeft alles te maken met zijn ervaring en zijn 3 grote passies…

 

PASSION FOR EDUCATION

Meester Peter is al meer dan 30 jaar actief in het onderwijs en staat nog wekelijks voor de klas als sportleerkracht aan het Heilig Hartinstituut in Heverlee. Hij kent het onderwijs van binnenuit, weet wat er reilt en zeilt in de leraarskamer en kent de behoeften van een schooldirectie. Als leerkracht wil hij een voortrekker zijn om sport, educatie en gezondheid te promoten bij jongeren want zij zijn tenslotte de ambassadeurs van morgen.

 

PASSION FOR BUSINESS

Met één been in het onderwijs en het andere in het bedrijfsleven spot Peter opportuniteiten en kansen om beide werelden met elkaar te verzoenen. Bedrijven zijn vragende partij om educatieve- en schoolcampagnes op te zetten specifiek gericht op kinderen, jongeren en onderwijs. Scholen kunnen hun leerdoelen toetsen aan de businessrealiteit en hun blik verruimen door samenwerkingen op te zetten met ondernemingen. Een win-win dus.

 

PASSION FOR MARKETING

Kids, eduction & marketing is al jaar en dag een nichemarkt waar Peter De Voght zich helemaal thuis voelt. Met zijn marketingbureau Axitect lanceerde hij de afgelopen 25 jaar creatieve en educatieve marketingprojecten voor o.a. bankinstellingen, voedingsleveranciers en distributie, recreatie- en pretparken en tal van andere sectoren,  die op een succesvolle én deontologische manier hun weg vonden naar scholen. 

 

 “Met OVHO wil ik een stapje verder gaan dan pure kids & education marketing. Ik wil mijn kennis delen met marketeers en een ‘matchmaker’ zijn tussen ondernemers en het onderwijs. De toon is gezet voor een bruisende en leergierige toekomst.”

Peter De Voght – founder Ondernemers voor het Onderwijs

 

Ik ben een bedrijf >>
Ik ben een school >>
Ik ben een marketingbedrijf >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x