Ik ben een bedrijf

Ik ben een bedrijf

Ondernemers voor het Onderwijs

Wilt u een product of dienst voor kinderen en jongeren lanceren, maar u weet niet hoe u deze doelgroep best kan benaderen? U bent een voedingsbedrijf en wil kinderen en jongeren overtuigen van gezonde voeding? U bent een energiebedrijf en wil kinderen meer milieubewust maken? Hoe kan u kinderen of jongeren aanspreken op een  educatieve maar toch deontologische wijze? 

Ondernemers voor het Onderwijs zet sterk in op een samenwerking tussen de ondernemers- en de onderwijswereld. OvhO profileert zich als ‘the missing link’ die het opneemt voor maatschappelijk ondernemen en het marketingpad effent naar jongere doelgroepen. 

 

Kidsmarketing: start bij hun leefwereld 

Wanneer kinderen in een schoolomgeving op een educatieve manier kennismaken met uw product of dienst creëert u een sterke leeromgeving en een krachtige marketingtool. Ondernemers voor het Onderwijs kan u als bedrijf helpen om informatief lesmateriaal uit te werken dat geïntegreerd kan worden in leerplannen en lespakketten. Belangrijk is dat de educatieve informatie kind- en gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de juiste reglementering. 

Ondernemers voor het Onderwijs heeft de ervaring, kennis én het juiste netwerk om samen van uw campagne een succes te maken!

 

Waarvoor kan u Ondernemers voor het Onderwijs bellen?

  • Advies geven rond reglementering en wetgeving binnen het onderwijs
  • Do’s en don’ts bij de ontwikkeling van een schoolcampagne
  • Didactische lespakketten uitwerken met het oog op een product of dienst
  • Uitdenken en begeleiden van educatieve workshops in scholen
  • Databases ter beschikking stellen van leerkrachten en schooldirecties
  • Organiseren van events of beurzen gericht op kinderen, ouders en/of onderwijzend personeel

Ondernemers voor het Onderwijs heeft de ervaring om uw educatieve campagnes grondig uit te werken. Zoekt u enkel advies of een volledige projectaanpak? Alles kan!

 

>> CONSULTING: In een verkennend gesprek overlopen we enkele belangrijke vragen. Welk product wilt u lanceren? Wie is uw doelgroep? Welke doelen streeft u na en is het haalbaar binnen uw budget en planning? Waar nodig geven we advies en sturen we bij. Zijn we een match? Start!

>> MARKTSTUDIE: Met een goede briefing op zak gaan wij aan de slag. Wat vertelt een marktstudie ons? Welke formule kan aanslaan? Wat is dé ideale invalshoek? Afbakenen van thema’s en leeftijd. Na een uitgebreide brainstorm stellen we een gedetailleerd projectplan op. Groen licht? Start!

>> PROJECTMANAGEMENT: Zelf geen tijd om de campagne uit te werken? Geen probleem! Met veel plezier halen we onze project management skills boven en spreken we de juiste actoren aan in het onderwijsveld. Wij regelen uw campagne van A tot Z inclusief de online/offline communicatie en de planning.

 

Start hier.
Neem vrijblijvend contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x