Ik ben een marketingbedrijf

Ik ben een marketingbedrijf

Ondernemers voor het Onderwijs

Wenst u een expert in huis te halen om advies te geven over Kids & Education Marketing? Wilt u een schoolcampagne uitwerken om de producten of diensten van uw klant te vertalen naar een jong doelpubliek? Wenst u een reclamecampagne op te zetten gekoppeld aan didactische lespakketten? 

Ondernemers voor het Onderwijs plaatst zich als expert in de markt en weet als geen ander hoe u op een creatieve manier educatieve marketingcampagnes kan opzetten voor scholen en leerlingen. 

 

Marketingopportuniteiten in het onderwijs

Marketing voor kinderen is nog steeds een redelijk onontgonnen terrein, maar eens u leert te kleuren binnen de educatieve en deontologische lijnen is het kinderspel. Bovendien is het onderwijs hét perfecte platform om te starten. Steek uw promotioneel materiaal in een onderwijzend jasje en vul de huidige lespakketten origineel aan. Denk maar aan een quiz, spel, filmpje of knutselopdracht. Scholen zullen uw lesvoorbereidingen met open armen ontvangen.

Ondernemers voor het Onderwijs brengt de educatieve en de commerciële wereld naar elkaar toe. Op een leerrijke en deontologische wijze worden thema’s zoals voeding, veiligheid, energie, geld, sport, etc. ‘gepromoot’ binnen de klasmuren. 

 

Waarvoor kan u Ondernemers voor het Onderwijs bellen? 

  • Advies geven rond reglementering en wetgeving binnen het onderwijs
  • Do’s en don’t bij de ontwikkeling van een schoolcampagne
  • Scope bepalen: thema’s, leeftijden, …
  • Leerzame lespakketten ontwikkelen met het oog op een product of dienst
  • Organiseren van events of beurzen gericht op kinderen en ouders
  • Uitdenken en begeleiden van educatieve workshops 
  • Uw campagne van start- tot eindfase volledig ondersteunen en begeleiden

 

Hoe gaan we te werk? Als expert schuiven we mee aan tafel! 

Onze jarenlange ervaring binnen de onderwijs-, ondernemers- én marketingwereld, zorgt ervoor dat we ons perfect kunnen inleven in de verschillende leefwerelden en snel de link kunnen leggen tussen het commerciële en het educatieve aspect. We hebben een sterke reputatie en een uitgebreide databank opgebouwd met contactgegevens van leerkrachten en schooldirecties over heel België. OVHO kan u toegang geven tot enkele communicatiekanalen die u rechtstreeks in contact brengen met ouders, onderwijzers en directies. Denk maar aan de blog van Meester Peter en gimme. 

OvhO heeft de kennis en expertise en is dé garantie voor een geslaagde onderwijscampagne die echt connectie maakt met de leefwereld van kinderen én ouders! Hoe kunnen wij helpen?

 

>> CONSULTING: Als een vaste waarde tijdens iedere brainstormsessie helpen we uw project te pitchen. Met kennis van zaken schijnen wij ons licht op uw kids & education marketingcampagne.

>> MARKTSTUDIE: Is uw campagne haalbaar en betaalbaar? Wij maken een marktstudie die dient als stevige onderbouw voor uw campagne. We brengen de do’s en don’ts in kaart.

>> EDUCATIEVE LESPAKKETTEN: OvhO vertaalt uw product of project naar concrete didactische tools zoals syllabussen, lespakketten en infopanelen of naar ludieke schoolacties. 

 

De weg naar kids & education marketing start hier.
Neem vrijblijvend contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x