Ik ben een school

Ik ben een school

Ondernemers voor het Onderwijs

Geeft u praktijklessen in uw klas en wil u hierbij graag de expertise van een gespecialiseerd bedrijf betrekken? Denk maar aan een verfwinkel voor de praktijkles schilderen of aan een afvalverwerkingsbedrijf tijdens de les recyclage? Staat uw school open om een educatieve samenwerking aan te gaan met een bedrijf of organisatie? 

Ondernemers voor het onderwijs stelt zich op als ‘matchmaker’ tussen scholen en bedrijven. Als ondernemers én onderwijzers weten wij perfect waar de educatieve klepel hangt en kunnen we een campagne uitwerken waar beide partijen baat bij hebben. 

 

Met het oog op waardevol onderwijs

Scholen kunnen een beroep doen op expertkennis om hun lespakketten aan te vullen met gerichte voorbeelden uit het dagelijkse leven. U kan een spreker uitnodigen, een interactieve sessie organiseren of een wisselwerking tussen jonge talenten en ervaringsdeskundigen op poten zetten. Lesprogramma’s hoeven niet omgegooid te worden. Integendeel, bedrijfskennis kan een ideale aanvulling zijn. 

Ondernemende onderwijzers willen we zo een duwtje in de rug geven door hen betekenisvolle oplossingen aan te bieden voor hun school, omgeving en leerlingen.

 

Waarvoor kan u Ondernemers voor het Onderwijs bellen?

  • Breed netwerk binnen de bedrijfswereld
  • Organiseren van evenementen / praktijklessen op school
  • Sponsoring voor scholen zoeken en aanvragen
  • Ontwikkelen van een didactische workshop rond bepaald thema
  • Klankbord voor ondernemende leerkracht
  • Educatieve projecten/lespakketten uitwerken 

Ondernemers voor het Onderwijs biedt een platform aan om ondernemingen te betrekken bij het onderwijs en zo meer kennis en praktijkervaring binnen de schoolpoort te krijgen.

 

>> SPONSORING & BUSINESS PARTNERING: Heeft u als school of leerkracht een creatief idee om samen te werken met een onderneming of zit u met een specifieke vraag rond sponsoring? Geen idee hoe u de bedrijfswereld best kan benaderen?Geen probleem! 

Ondernemers voor het Onderwijs heeft de database, de kennis en de ervaring om u te matchen aan de juiste onderneming. Wij luisteren en adviseren u stap voor stap zodat we met een duidelijk omkaderd plan interessante ondernemingen kunnen aanspreken zonder te vervallen in ‘pure’ reclame. Wij leggen de contacten en werken samen een educatief voorstel uit dat aansluit bij uw leerplannen.

 

Start hier.
Neem vrijblijvend contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x